latinica  ћирилица
09/04/2018 |  11:41 ⇒ 11:52 | Аутор: sputniknews.com

Кинеска сонда открила ванземаљце на Мјесецу

Ловци на ванземаљце и теоретичари завјера одавно тврде да нисмо сами у свемиру, али сад вјерују да постоје ванземаљски облици живота који обитавају у унутрашњости Месеца, чак и да су изградили природни Земљин сателит.
Кинеска сонда открила ванземаљце на Месецу (фото: flickr/Christian Ronnel) -
Кинеска сонда открила ванземаљце на Месецу (фото: flickr/Christian Ronnel)

Кад је пажљиво погледао фотографије површине Мјесеца које је направила кинеска "Чанг 3" лунарна сонда, уфолог из Шкотске Џорџ Грејм "открио" је "структуру која изгледа као да су је направили људи" и "кривени ванземаљски свемирски брод", преноси технолошки блог "Ти кејк".

Међу многим видео клиповима који се односе на ванземаљце, а које је Грејм поставио на Јутјуб нашла су се и два која показују "аномалије" на површини Месеца.

Један приказује некога ко личи на хуману креатуру која носи шљем и визир. Штавише, тело тог створења има пропорције људског.

Други видео показује летећи тањир скривен иза стене.

Ово није први пут да су теоретичари завера расправљали о ванземаљском животу на Месецу. Претходно су тврдили да су уочили неколико сумњивих активности, НЛО и мистериозне зграде, који "потврђују" њихове сумње.

Поједини уфолози вјерују да Месец није сателит, већ база коју су направили ванземаљци да би помно пратили људске активности на Земљи.

Према студији коју је спровела НАСА 1962. године, унутрашња површина Месеца тања је од спољашње.

Друга теорија наводи да је Месец шупаљ изнутра и да га ванземаљци могу користити као базу одакле прате шта раде људи на Земљи.