latinica  ћирилица
11/02/2018 |  13:04 ⇒ 13:43 | Аутор: РТРС

Чубриловић: Нови чланови потврда да ДНС има снажну подршку у народу

Предсједник Градског одбора ДНС-а Недељко Чубриловић уручио је данас око 100 чланских карата новим члановима овог одбора, који су се у ову партију учланили током претходник неколико мјесеци, те истакао да су они потврда да ова партија има снажну подршку у народу.
ДНС - уручивање чланских карти - Фото: СРНА
ДНС - уручивање чланских картиФото: СРНА

Чубриловић је рекао да је та подршка из дана у дан све позитивнија, те да се не смије изневјерити тренутни тренд раста партије.

"Надам се да ћемо са овим трендом наставити све до избора. На нама је да и даље радимо на принципима наше политике, како би била препознатљива и за чланове, али и за наше грађане", навео је Чубриловић.

Он је изразио задовољство што странка добија нове чланове и енергију људи који до сада нису били политички ангажовани.

"Тим људима треба дати посебно повјерење и пажњу, те ћемо се трудити да им што је боље могуће представимо програм и намјере ДНС-а", рекао је Чубриловић.

Истакао да новим члановима ова странка нуди прилику да се представе најбоље што умију, те могућност ангажовања да у својој средини обезбиједе амбијент повољан за рад, живот, запошљавање и све оно што младог човјека интересује.

Предсједник Комисије за промоцију ДНС-а и пријем нових чланова Слободан Наградић каже да је значај повећања броја нових чланова партије у изборној години, јер ће они имати прилику да дају свој допринос подизању опште позитивне атмосфере у току изборне кампање и имплементацији резултата.

"ДНС има више него поуздане индикаторе да му рејтинг расте, те да је то несумњиво трећа странка по снази, са врло малом разликом у односу на другу", рекао је Наградић.

Додао је да ће до избора бити још неколико додјела чланских карата новим члановима, те најавио да ће ДНС у наредних неколико седмица организовати по мјесним одборима серију разговора са члановима.

"Чланство ћемо питати за сугестије о томе за шта треба да се залажемо током изборне кампање, те резулате сублимирати и направити изборни програм", рекао је Наградић.

Нови члан ДНС-а Бојана Мачкић, која је завршила Академију умјетности Универзитета у Бањалуци, навела је да у овој странци види своју будућност, те да ће дјеловати у Одбору за културу, у оквиру којег жели својим дјеловањем да допринесе напретку ове области.

Извор: СРНА