latinica  ћирилица
11/02/2018 |  09:30 ⇒ 20:19 | Аутор: РТРС

Требиње поново у шоку - младић избоден у ноћном клубу, убица ухапшен (ВИДЕО)

Требиње је узнемирило убиство 29-годишњег младића Немање Шупљеглава. Њега је годину дана старији познаник Спасо Милишић, ноћас око три часа, на смрт избо ножем у једном клубу у центру града. Убица је недуго након догађаја ухапшен.
Требиње: кафић "Мерлот - Фото: СРНА
Требиње: кафић "МерлотФото: СРНА

О томе шта се тачно догодило ноћас у клубу "Мерло" постоје нагађања, а полиција кроз истрагу настоји доћи до свих одговора. Незванично, и жртва и убица били су у истом друштву, да би након извјесног времена Милишић изашао, па се вратио у клуб са ножем. Најприје је повриједио руку једног радника објекта који је покушао да му стане на пут, а потом је насрнуо на друга.

"Обдукција је показала да су нанесене двије убодне ране у предјелу врата, након чега је настрадали брзо преминуо, а имао је и једну повреду у предјелу руке", изјавио је портпарол Окружног тужилаштва у Требињу Срђан Вукановић.

Убијени младић радио је као мајстор у једној занатској радњи. Његов дојучерашњи друг, а сада убица, и раније је хапшен због насилних испада са оружјем. Вијест о брутално прекинутом младом животу шокирала је Требињце.

"У времену у којем живимо то није чудо и није добро што се омладина окренула тамо гдје не треба; ужасно, да се то дешава тамо гдје излазе млади, баш ме уплашило; немам ријечи, не знам шта се са омладином дешава, ружно и тужно", само су неки од коментара грађана Требиња, које је овај немили догађај веома потресао.

Спасо Милишић најприје је побјегао са мјеста догађаја, а полиција га је ухапсила рано јутрос. Након криминалистичке обраде, биће предат Окружном тужилаштву.