latinica  ћирилица
08/11/2017 |  10:22 | Аутор: РТРС

Домаћица добила пола милиона, кладила се на тимове који јој "лијепо звуче"

Жене су чудо! Оне све могу, па и да добију право богатство зато што се кладе на тимове чија им имена "лијепо звуче".
Тикект - кладионица - Фото: РТС
Тикект - кладионицаФото: РТС

Кладионичари понекад троше превише времена на то у каквој су форми играчи, када је тим на који би жељели да уложе новац посљедњи пут побиједио у гостима, када им је посљедњи пут свиран пенал, да ли је неко од носилаца игре повријеђен... И у већини случајева - "тикет падне".

Али зато жена може да се узда у интуицију. Тако је једна Британка пожељела протеклог викенда да покаже супругу и сину како се игра. Отишла је у кладионицу, узела листу, погледала парове и одиграла на оне тимове чија јој имена "лијепо звуче". Уложила је фунту, једну једину, а систем клађења који је одабрала донио јој је, помало нестварно, 574.278,41 фунту!

Да ствар буде још драматичнија, ова домаћица је до 92. минута чекала да у утакмици Борнмут - Њукасл Стив Кук постигне гол за Борнмут.

Из кладионице у Лејсдауну, британском градићу гдје живи срећна добитница, поручили су да јој није први пут да овако саставља тикет.

"Права женска интуиција, али невјероватно је како је све успјела да погоди. Драго ми је због ње и њене породице, имаће предиван Божић!", рекла је радница из кладионице.

Пред вама је добитнички тикет, а тајна је у ријечима "Барнли, Брајтон, Болтон, Барнсли, Рединг, Хадерсфилд, Ипсвич, Бартон, Нотингем, Борнмут и... два Шефилда":

Саутемптон - Барнли 0:1

Свонси - Брајтон 0:1

Астон Вила - Шефилд Венздеј 1:2

Болтон - Норич 2:1

Барнсли - Бирмингем 2:0

Дерби - Рединг 2:4

Хадерсфилд - ВБА 1:0

Ипсвич - Престон 3:0

Милвол - Бартон 0:1

Нотингем - КПР 4:0

Шефилд Јунајтед - Хал 4:1

Њукасл - Борнмут 0:1

Извор: Блиц