latinica  ћирилица
22/09/2017 |  09:12 ⇒ 09:15 | Аутор: РТРС

Женио се 120 пута и има 28 дјеце

Да ли сте икада помислили да је могуће оженити 120 жена и добити 28 дјеце? Тајланђанин Тамбон Прасерт је, међутим, то и доказао и тиме, вјероватно, поставио нови рекорд у броју вјенчања.
Тамбон Прасерт - Фото: Screenshot/YouTube
Тамбон ПрасертФото: Screenshot/YouTube

Прасерт, који живи у округу Фромни у тајландској провинцији Накорн Најок, недавно је признао да је илегално оженио више од стотину супруга. Он је то учинио под присилом, пошто су локални новинари сазнали ту информацију.

Педесетосмогодишњи политичар и предузетник је признао да је оженио више од 100 супруга широм земље, и да је са њима добио 28 синова и кћери. Он је додао и да је прву супругу оженио са само 17 година.

"Први брак сам започео у 17. години, а моја прва супруга била је двије године млађа од мене. Заједно смо имали троје дјеце. Послије тога сам женио остале. Све су претежно биле дјевојке млађе од 20 година, јер не волим старије, оне се превише свађају", рекао је Прасерт.

Шта год мислили о њему, Прасерт, на неки начин, у сваком браку испадао џентлмен, будући да је свака његова супруга информисана о томе да је прије ње имао још неколико бракова као и да, и након ње, планира поново да се жени.

"Све их поштујем. Код сваке питам њихове родитеље за одобрење вјенчања, у складу са овдашњим обичајима и традицијом. Сви они су били присутни на нашим вјенчањима", додаје Прасерт.

Његова послљедња супруга је, ипак, старија од оних претходних. Зове се Нам Фон и има 27 година.

Извор: Б92