latinica  ћирилица
02/09/2017 |  11:42 ⇒ 11:48 | Аутор: РТРС

Газили све пред собом због јефтиних бургера

Безбједносна камера на Филипинима забиљежила је хаос који је настао када су људи почели да вриште и иду једни преко других, док се полиција мучила да их заустави.
Хаос због јефитних бургера - Фото: Screenshot/YouTube
Хаос због јефитних бургераФото: Screenshot/YouTube

Ланац ресторана брзе хране са Филипина изазвао је стампедо када је најавио да ће првих 80 муштерија моћи да купе бургер за веома ниску цијену, преноси Мирор.
 
Zark's Burgers је поводом своје осме годишњице ријешио да цијену главног производа снизи скоро 20 пута, а хиљаде гладних уста је кренуло да гази све пред собом због ове “огромне“ уштеде.

Безбједносна камера забиљежила је хаос који је настао када су људи почели да вриште и иду једни преко других, док се полиција мучила да их заустави.

- Чим сам видјела људе како трче и вриште предомислила сам се. Само сам стајала позади јер је било људи већих од мене - рекла је жена коју је уплашила безумна руља.

Цијењени специјалитет поред обавезне говедине садржи сланину и велике количине сира, а акција је била ограничена на само један дан.

Компанија се послије инцидента, у ком није било озбиљније повријеђених, извинила због хаоса који је њихова прослава изазвала и захвалила се полицајцима због добро обављеног посла.