latinica  ћирилица
07/06/2017 |  09:19 ⇒ 09:20 | Аутор: РТРС

Медвjед провалио у кућу и засвирао клавир (ВИДЕО)

Црни медвјед је у потрази за храном ушао кроз кухињски прозор у кућу, а у једном тренутку се из све снаге наслонио на дирке клавира
Медвјед који свира клавир - Фото: Screenshot/YouTube
Медвјед који свира клавирФото: Screenshot/YouTube

Полиција у граду Вејл у Колораду утврдила је да је породичну кућу у том граду посјетио медвед који се, осим што је појео доступну храну, наслонио на дирке клавира и произвео узнемирујућ звук.

Полицајци су рекли да их је контактирала госпођа која живи у овом граду и пријавила да је неко провалио у кућу док је била одсутна, преноси агенција “УПИ“.

Након што су прегледали снимак сигурносне камере утврдили су да је, вјероватно у потрази за храном, црни медвед ушао кроз прозор кухиње. Медвед лопов је наводно успио да отвори фрижидер и послужи се храном.

На снимку се види како медвед лута кућом, а види се и како је стао поред клавира да се мало одмори. Не знајући да ће да произведе звук медвед се наслонио на дирке и пажљиво гледао кроз прозор.

- Акорди који се чују на снимку су неподношљиви. Полицајци су претражили подручје, али нису успјели да пронађу медведа - пише на веб сајту града Вејл.