latinica  ћирилица
10/03/2017 |  14:54 | Аутор: РТРС

Пронађена изгубљена кћерка Мерилин Монро и Џона Кенедија?

Иако је прошло више од педесет година од смрти Мерилин Монро, једна од најљепших глумица и даље је у жижи јавности.
Мерилин Монро - Фото: getty
Мерилин МонроФото: getty

Тврдњу гинеколога познате глумице који је прије много година рекао да је Мерилин након два побачаја у јуну 1961. године родила кћерку, могло би да потврди постојање Гладис Бејкер Морис.

Педесеттрогодишња Гледис је покренула судски поступак будући да је највећи део живота провела у увјерењу да је даљи потомак чувене глумице, тачније кћерка њене рођаке Мередит Бејкер.

Ипак, Мередит је у марту 2014. година на самрти признала својој кћерки да је усвојена и да је заправо плод забрањене љубави између Мерилин Монро и Џона Кенедија.

“Рекла ми је да се Мерилин плашила да ће браћа Кенеди убити и њу и дијете ако сазнају за трудноћу, тако да се породила у тајности и убрзо ме након рођења сакрила код ње“, открила је Гледис.

Након што је пронашла документа да је заиста усвојена, Гледис је привела крају поступак доказивања родбинских веза са једним од најинтригантнијих парова у историји.

Уколико ДНК покаже да је заиста кћерка Мерилин Монро и Џона Кенеди, могла би добити 100 милиона долара, колико се процењује богатство чувене глумице које се годишње увећава за невјероватних пет милиона.

Извор: Б92