latinica  ћирилица
07/02/2017 |  17:43 ⇒ 20:33 | Аутор: РТРС

Упознајте дјевојку у знаку броја седам (ВИДЕО)

Седмица је за многе срећан број, ону на Лотоу прижељкујемо сви.
Јованка Шаренац - Фото: РТРС
Јованка ШаренацФото: РТРС

Без броја седам нема ниједне бајке, легенде, приче, седам је и римских бројева. А како то изгледа живот у знаку овог броја?!

То зна Јованка Шаренац из Билеће, дјевојка којој јe сваки дан, на различите начине, обиљежен бројем седам

"Рођена сам седмог у мејсецу, седам слова имена и презимена, уписала факултет 17. 7. 2007. и просјек ми је 7, 77. Питали су ме професори јесам ли намјештала. Можда кад будем мијењала презиме буде пресудно да будуће буде са седам слова", каже Јованка.

И ту не престају седмице у Јованкином животу и свакодневици. Висока је 1, 70, живи у згради број седам, седмог у мејсецу дешавале су се битне, и ставри за памћење. Зато је седмица, без сумње њен срећан број.

"Необично, и увијек се надаш нечему бољем, јер колико год да је лоше та седмица ће негдје донијети срећу. Ово је 2017. гпдина и очекујем да ће ово бити моја година", додала је она.

У години са седмицом очекује да нађе посао у струци психолога. Још да дође и она, магична, седмица на Лотоу, не би било разлога за бригу, додаје у шали. А да се седмице "дају" Јованки, потврђује и овај прилог, који смо случајно снимали седмог, када је температура у Билећи, вјеровали или не, износила седам степени.