latinica  ћирилица
12/01/2017 |  22:09 | Аутор: РТРС

Агенција са којом не знате гдје путујете

Туристичких агенција и интернетских страница које вам помажу у планирању путовања нигдје не недостаје. У мору сличних, ту и тамо "изрони" нека која се збиља разликује од осталих.
Путовање- илустрација (Фото: www.lifeadvancer.com) -
Путовање- илустрација (Фото: www.lifeadvancer.com)

Са својим канцеларијама Калифорнији и Мексику, али услугама које пружа по читавом свијету, настао је Јубел, који својим путницима нуди пут изненађења.

Јубел ствара персонализована путовања базирана на одговорима које клијенти оставе у упитнику. Нуде шест могућих "путева": Културно, Забавно, Морско, Активно у природи, Лежерно у природи и Јубелер као мјешавину свих наведених.

Након што одаберете једну од понуђених шест опција, пошаљу вам упитник у којем, између осталог, напишете која би мјеста вољели да посјетите и која желите да избјегнете. Можете да ставитие и какав тип смјештаја и превоза више волите.

Када Јубел проанализира податке, пошаљу вам двије понуде с оквирним описом плана путовања, ви одаберете ону која вам више одговара и платите пут. Неколико недјеља прије путовања пошаљу вам "Пакирање Јубел", које садржи вашу авиокарту и информације о хотелу.

Тек када стигнете на одредиште, добијате остале информације о ономе шта вас чека у коверту с активностима које су за вас испланирали.

Извор: Агенције