latinica  ћирилица
09/11/2016 |  15:19 | Аутор: РТРС

Нестала Љиља Глигоревић из Дугог Поља код Модриче

Миленко Глигоревић из Дугог Поља моли да му се помогне у тражењу његове супруге Љиље које нестала у петак ујутро, прије пет дана.
Љиља Глигоревић - Фото: РТРС
Љиља ГлигоревићФото: РТРС

Како је рекао Љиља је то јутро кренула у сеоску продавницу и послије тога јој се губи сваки траг.

- Комшија ју је повезао до продавнице и са њом разговарао. Рекао ми је да ништа на њој није могао примјетити чудно. Касније је један од познаника видио Љиљу неколико километара према Модричи на магистралном путу у близини отпада на улазу у сусједно село Ботајицу, како иде пјешице према Модричи – прича узнемирено супруг Миленко Глигоревић.

Нестала жена тај дан је била у патикама, сомотним зеленкастим хлачама, тамној јакни и на глави је имала плетену капу. Има дужу тамнију косу. Моле се сви који било шта сазнају да јаве на Миленков број телефона 065/593 -100 или најближој полицијској станици.

У ЦЈБ Добој нам је потврђено да је одмах након пријаве за Љиљаном Глигоревић расписана потрага и предузете су мјере тражења.

- Тог дана су припадници полицијске станице Модрича одмах обишли родбину и претражали терен гдје је она посљедњи пут виђена. Сљедећи дан је претражена обала ријеке Босне и оближња шума, а затим су полиција и рониоци РК “Видра“ претражили ријеку Босну у близини њеног посљедњег виђења. Данас је поново јединица за подршку претражила терен и наставиће се потрага несталом женом - речено је у ЦЈБ Добој.

Потрага за Љиљом Глигоревић се наставља ,а у њу су укључени, осим полиције, мјештани Дугог Поља, ловци и рониоци ронилачког клуба Видра из Модриче.