latinica  ћирилица
09/11/2016 |  11:32 ⇒ 11:35 | Аутор: РТРС

Награђени олдтајмер завршио у језеру (ВИДЕО)

Док је власник величанственог Пакарда из 1938. прослављао признање за најљепши олдтајмер у класи, његов драгоцјени аутомобил изненада се откотрљао у оближње језерце.
Олдтајмер завршио у језеру - Фото: Screenshot/YouTube
Олдтајмер завршио у језеруФото: Screenshot/YouTube

Једна од звезда Хилтон Хед "конкурса елеганције" био је Пакард 1605 Супер Седан. Овај изванредно рестаурисани олдтајмер из 1938. освојио је срца публике, али и чланова жирија, коју су му додијелили признање за најбољи стари модел у својој класи.

Међутим, радост власника Ралфа Марана, који се налазио на свечаном ручку поводом додјеле награде, најприје је прерасла у невејрицу када су му јавили да је његов Пакард завршио у језерцету, а затим и у тугу када је стигао на лице мјеста. Одмах су позвани рониоци и шлеп служба, који су убрзо извукли аутомобил на суво.

Не зна се како је Пакард тежак двије тоне "отишао" са травњака на којем је одржана изложба и упао у воду, а организатори су изразили жаљење због немилог догађаја.

Иако аутомобил наизглед није претрпио физичка оштећена, биће потребно уложити много труда и новца да се врати у пређашње стање. Срећом по власника, возило је осигурано.

Власник који је велики заљубљеник у Пакард аутомобиле, посједује чак 63 олдтајмера ове марке.

Извор: Агенције