latinica  ћирилица
11/10/2016 |  13:47 ⇒ 14:30 | Аутор: РТРС

Због урагана убацио свог љубимца у дневну собу!

Док је ураган Метју бјеснио уништавајући све што му се нашло на путу, један заљубљеник у аутомобиле убацио је свог љубимца у дневну собу како би га заштитио.
Збор урагана љубимац у дневној соби - Фото: РТС
Збор урагана љубимац у дневној собиФото: РТС

Призор човјека како доручкује у дневној соби поред врло лијепо сређеног „БМВ Е30 М3“ природно тражи неке одговоре. Шта ради аутомобил у дневној соби? Како је доспио унутра?

Име власника је Ренди Џалил, а објаснио је да је свог љубимца убацио у кућу како би га заштитио од урагана Метју, који је протутњао кроз Порт Сен Луси гдје живи.

„Срећом, ураган нас није претјерано јако ударио овде. Ипак, нисам могао да ризикујем да га оставим напољу. Премјерио сам дупла улазна врата и схватио да без проблема може да уђе унутра. Пријатељ ми је помогао да га убацим“, испричао је Ренди за сајт Јалопник.

Како је објаснио, „Е30“ посједује већ осам, а посљедњих година му је драстично скочила цијена.

„Нисам хтио ништа да ризикујем. Овај аутомобил је мој понос. Обожавам га и биће мој још много година. Сваки дан га возим и уживам у њему колико год је могуће. Већина власника их држи по гаражама како би им сачували цијену. Аутомобили треба да се возе, а не чувају у гаражи и трудим се да се тако и понашам“, истакао је Ренди.

Извор: РТС