latinica  ћирилица
09/04/2016 |  15:17 | Аутор: Агенције

Тајна египатске пустиње: Снимци открили необичан комплекс (ВИДЕО)

Ловци на НЛО на сателитским снимцима "Google Eartha" открили су необичне стуктуре усред египатске пустиње.
Необичан комплекс у Египту - Фото: Screenshot/YouTube
Необичан комплекс у ЕгиптуФото: Screenshot/YouTube

Овај необичан комплекс грађевина откривен је источно од главног египатског града Каира, а састоји се од двије шиљате зграде окружене мистериозним круговима.

Футуристички дизајн грађевина заинтригирао је машту многих. Тако се појавила теорија да се ради о комплексу изграђеном за истраживања ванземаљских облика живота.

Ове необичне објекте открила је екипа "Secureteam10" који се годинама баве истраживањима НЛО-а, као и откривањима тајни везаних за ванземаљске врсте и облике на земљи које владе широм свијета желе да сакрију.

Неке кориснике Јутјуба, ове грађавине подсећају на сцене из Ратова звИЈезда, неки сматрају како се ради о нуклеарним бункерима, пешчаним фармама и подземним базма или се пак ради о бази за испаљивање ракета, преноси Дејли Мејл. Један од корисника Јутјуба испод видеа коментарисао је како се објекти налазе у непосредној близини аутопута па се запитао колико заправо тајни могу да буду?

Тајни или не, објекти овог облика сигурно нису нешто са чиме се свакодневно сусрећемо, а док не откријемо разумно објашњење и њихову сврху, вЈероваћемо да се ради о бази ванземаљаца на Земљи, сету за неки филм или шта год ваша машта може да смисли.