latinica  ћирилица
29/03/2016 |  21:05 | Аутор: vecernjenovosti

Направила слатку хаљину до бомбона!

Сара Луис Брyан радила је као козметичарка "састављајући крај с крајем" јер није имала довољно новца.
Хаљина од бомбона - Фото: илустрација
Хаљина од бомбонаФото: илустрација

Чак није имала довољно новца за станарину те је прешла живјети код пријатеља са своје двоје дјеце. Али све се промијенило када је прије годину дана сањала сан из којег се родила идеја за јединствени одјевни предмет – хаљину од бомбона.

Мада би се већина људи окренула на другу страну и наставила спавати након оваквог лудог сна, Сара је одмах искочила из кревета и почела претраживати интернет да види постоји ли већ таква хаљина од бомбона.

Када се увјерила да таква хаљина не постоји, из истих се стопа бацила на посао. Сваки дан је радила готово шест сати стварајући хаљину и када је коначно била готова, њена фотографија се проширила интернетом и постала вирални хит.

За хаљину од бомбона Сара је требало 145 врећица или 3.000 бомбона као и 90 туба љепила. Све би то остало само још један интернет хит на друштвеним мрежама да хаљину није примијетила једна дизајнерска кућа и запослила је као дизајнера.

Сада Сара има своју дизајнерску линију која се зове по њој и ствара одјећу и торбице које купују славни.

Тако да - ако вам се нека идеја учини луда и немогућа ипак је испобајте јер можда ћете успјети и нешто добити или зарадити, као што је и Сара успјела у својој идеји.