latinica  ћирилица
25/01/2016 |  14:13 | Аутор: ТАНЈУГ

Скијање на Менхетну? Зашто да не! (ВИДЕО)

Након што је сњежна мећава "Snowzilla" погодила источни дио САД, на „Јутјубу“ се убрзо појавио видео-снимак на коме двојица Њујорчана возе сноуборд и скијају се улицама Менхетна.
Скијање на Менхетну... - Фото: Screenshot/YouTube
Скијање на Менхетну...Фото: Screenshot/YouTube

Прошлог викенда у Њујорку је нападало рекордних 63 центиметара снијега, што је приморало градске власти да забране саобраћај на улицама.

Према Хафингтон посту, непосредно прије него што је проглашена забрана, двојица познатих Јутјубера, Кејси Нистат и Џеси Веленс, искористили су дебели сњежни покривач како би градске улице претворили у скијашки центар.

Видео-снимак, који је забиљежио већ више од 4,5 милиона прегледа, приказује Нистата и Веленса како клижу сњежном градском стазом уз пјесму Френка Синатре - "New York, New York".

Двојица младића су снимање тог видео-клипа, под називом "Snowboadring with the NYPD", остварили помоћу неколико камера, штапова за селфије, џипа, дрона и па чак и припадника реда.

Америчке медије преплавиле су фотографије градова и пејзажа под снијегом, међу којима је велику популарност стекла слика на којој једна жена прави Сњешка Бјелића на Тајмс скверу.