latinica  ћирилица
05/11/2015 |  18:04 | Аутор: Блиц

Супер јахта-права палата на води (ФОТО и ВИДЕО)

На сајму наутике у Монаку ове године представљена је "Симетрија" - јахта која је одмах постала сан свих богаташа!
Супер јахта (фото:Sinot) -
Супер јахта (фото:Sinot)

180 метара дугачка плутајућа грдосија, која је свјетску премијеру доживела у септембру ове године, према многима представља савршенство у свијету наутике.

Са дизајном који свакако мења правила игре, ова јахта је дизајнирана од унутра ка споља. Због специфичног дизајнерског решења и како је сваки дио у симетрији, овај луксузни брод носи име "Симетрија".

Симетрија ће имати 994 метара квадратних простора у које спадају и башта, бибилиотека, приватни спа центар, базени са слатком и сланом водом.

Супер јахта (фото:Sinot)

Дужина ове јахте је 180 метара и може да угости преко 80 људи.

"Симетрија" пружају довољно простора за 48 чланова посаде и 34 госта којима на располагању стоји шаст тематских палуба, при чему свака има своју специфичну функцију и карактер.

"Плажа" палуба има очигледну сврху, са лежаљкама за сунчање и базеном са сланом водом. "Гостињска палуба" има базен са стакленим дном, као и неколико пространих ВИП соба, са приватним ложама и балконима. 

Супер јахта (фото:Sinot)

"Хотел палуба" има неколико импресивних особина, попут пространог спа центра, трпезарије, ложе, бара, баште, теретане и предивног базена на отвореном. Путници ће свакако уживати на овој палуби, док се на "доњој палуби" налази играоница за дјецу, која је такође очарава, баш као и сваки други део ове јахте. 

За власнике јахте ту је "власничка палуба" кооја има приватну кабину, приватни спа, канцеларију, библиотеку, небеску ложу и отворену терасу са лежаљкама и фотељама, коју краси инфинити фонтана.