latinica  ћирилица
30/09/2015 |  19:23 | Аутор: ТАНЈУГ

Кифер Сатерленд: Никад више "24 сата"

Холивудски глумац Кифер Сатерленд изјавио је да се "дефинитивно неће враћати" у серију "24 сата".

Популарни глумац је у овом хит трилеру, који се приказивао на каналу Фокс од 2001. до 2010, тумачио лик антитерористичког агента Џека Бауера. Прошле године је пристао да још једном репризира улогу у наставку серије "24: Живи још један дан".

"24 је заувијек завршена прича за мене", казао је Сатерленд за Би-Би-Си. "То је један од најљепших дарова које сам добио као глумац", истакао је он, додавши да ће серија морати да настави без њега.

"Желим да радим друге ствари", прецизирао је 48-годишњи глумац који се прославио 1980-их играјући у филмовима као што су "Изгубљени дјечаци" и "Млади револвераши".

"Волио бих да наставим да радим за телевизију. Искуство са "24 сати" је било невјероватно. Било је лепо радити нешто што људи заиста гледају, у чему уживају", објаснио је он, додавши да је у својој каријери снимио неколико филмова које готово нико није видио.

Мислим да тренутно не постоји бољи медији од телевизије, закључио је канадски глумац који тренутно промовише своје најновије остварење, "Форсекен", каубојац у ком први пут глуми заједно са својим оцем Доналдом Сатерлендом.