latinica  ћирилица
25/09/2015 |  12:31 | Аутор: Б92

Српски хор поново тема свјетских медија: "Ово се зове савршенство!" (ВИДЕО)

Више од четири године након што је обрада Рамштајнове пјесме "Ду хаст" на Јутјубу прославила тада мали хор из Београда, Вива Вокс, један од најпопуларнијих америчких сајтова за дијељење забавних садржаја 9GAG поново је открио овај снимак и поставио га на своју насловну страницу уз коментар "Ово се зове савршенство!"

Клип се убрзо нашао и у секцији "најпопуларније" на сајту 9GAG, као и на њиховој Фејсбук страници, гдје га је више хиљада људи већ "лајковало" и подијелило. Иако овај видео већ дуго кружи друштвеним мрежама, изгледа да и даље проналази нову публику. Овог пута, поред Америке, највећи талас интересовања појавио се у Пољској гдје су поједине медијске куће изразиле интересовање да подијеле ову причу.

Чланови хора  изненађени су обновљеним интересовањем за један од њихових најстаријих снимака, али им је драго што је ова обрада и даље актуелна и подједнако шокантна као и прије неколико година, иако је свјетска акапела сцена у међувремену толико порасла да мало која обрада ове врсте може лако да привуче пажњу.