latinica  ћирилица
19/05/2015 |  16:51 | Аутор: РТРС

Потписан уговор о наставку сарадње између РТРС и Еутелсатa (ВИДЕО)

Сарадња између највећег свјетског сателитског оператера и провајдера Еутелсата и РТРС данас је настављена потписивањем уговора. Еутелсат сервисира више од 5 хиљада канала из цијелог свијета, а путем њиховог сигнала први, али од сада и други програм РТРС доступан је гледаоцима широм свијета.
Потписан Уговор о наставку сарадње између РТРС и Еутелсатa - Фото: РТРС
Потписан Уговор о наставку сарадње између РТРС и ЕутелсатaФото: РТРС

Стратегија Еутелсата је да се развија уз најновију технологију и испуњава захтјеве својих клијената. Зато су и сврстани међу најjаче компаније телевизијског тржишта која привлачи и највећи број корисника са вишеструким предностима сателита. Дио ове глобалне компаније већ двије године је и РТРС, али сада и уз појачање РТРС ПЛУС програма.

- Дивим се брзом развоју и привлачењу пажње за ваш други програм. Већ видимо резултате. Садржаји се развијају, програм се развија. Још једном се захваљујемо што користите Еутелсат за дистрибуцију вашег програма дијаспори, али и вашим гледаоцима у земљи. Могу само да РТРС-у пожелим срећу и све најбоље вашем телевизијском програму - рекао је Гвидо Ван Шпрундел, директор продаје Еутелсата за Балкан.

Потписан Уговор о наставку сарадње између РТРС и Еутелсатa

Генерални директор РТРС Драшко Милиновић истакао је да је важност партнерства са Еутелсатом битна због даљњег развоја и још веће гледаности оба телевизијска програма и слушаности радијског програма Јавног сервиса РС, широм свијета. То је континуирани процес развоја ове медијске куће.