latinica  ћирилица
18/04/2015 |  12:09 | Аутор: РТРС

Највиши званичници Српске честитали РТРС-у 23. рођендан

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је генералном директору Радио-телевизије Републике Српске Драшку Милиновићу и свим запосленим 23 године ове медијске куће и пожелио пуно успјеха у даљем раду.
Предсједник Републике Српске Милорад Додик - Фото: СРНА
Предсједник Републике Српске Милорад ДодикФото: СРНА

Додик је истакао да је РТРС у протекле 23 године постигао завидне резултате, да је постао програмски садржајан и, што је најважније, професионалан и објективан медијски јавни сервис свих грађана Републике Српске.

"Увјеран сам да ћете наставити са правовременим и тачним информисањем грађана, стабилним пословањем и процесом модернизације, што ће омогућити даљи развој Радио-телевизије Републике Српске", наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Чубриловић: РТРС препознатљива медијска кућа

23 године постојања и израстања у препознатљиву медијску кућу, честитао је и предсједник Народне скупштине Недељко Чубриловић, који је навео да је РТРС, као јавни медијски сервис, веома значајан за информисање јавности о свим важним дешавањима у Републици Српској.

"Радио-телевизији Републике Српске желим да се и даље успјешно развија, да унапређује професионалне стандарде и да постане јавни сервис свих грађана Републике Српске", наводи се у честитки предсједника парламента Српске. 

Цвијановићева РТРС-у честитала 23 године постојања и рад

Премијерка Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је у своје и у име Владе Српске, 23 године постојања и рада Радио-телевезије Републике Српске.

Цвијановићева је нагласила у честитки упућеној директору РТРС-а Драшку Милиновићу и свим запосленим да је, од свог оснивања и емитовања првог дневника 19. априла 1992. године до данас, Телевизија Републике Српске прешла дуг и тежак пут, дијелећи судбину свог народа и одолијевајући бројним изазовима.

"Као свједоци различитих процеса и бројних политичких, друштвених и економских дешавања на нашем простору, успјели сте, држећи се професионалних и етичких принципа, да се учврстите на медијској сцени", истиче се у честитки.

Цвијановићева је запосленима и уредништву Радио-телевизије Републике Српске пожељела још много година успјешног рада, у настојању да и убудуће задрже стечено повјерење свих грађана Републике Српске и наставе развој јавног сервиса на професионалан и одговоран начин.