latinica  ћирилица
25/03/2015 |  22:56 | Аутор: Агенције

Ефикасан напитак против мигрене!

Људи које пате од мигрене знају да је ово ужасан бол, који може да онеспокоји.

Мигрена може да нанесе велике невоље и у великој мјери омета нормалан живот. Што је још горе, њу није увијек могуће побиједити уз помоћ лијекова против болова.

Али, шта радити у оваквим случајевима? Мало ко зна да постоји метода која помаже практично свим људима. Ријеч је о методи из традиционалне и народне медицине, која је у данашње вријеме више критикована, него подржана. На вама је да одлучите, али ништа не кошта да пробате.

Предложена метода лијечења од напада мигрене је веома једноставна: све што вам треба је со и лимунов сок.

Прво треба да изаберете со. Идеално је да буде високог квалитета. Најбоље је користити хималајску со, јер је обогаћена минералима. Ова со садржи 84 елемента, што је више него добро, ако се узме у обзир да наука познаје њих 118. Со може да вас спасе главобоље, мигрене, да повећа ниво сератонина у крви, да ојача нервни систем и нормализује кисело-алкални баланс у организму.

Дакле, оно што треба да урадите јесте да узмете сок од свјеже исцијеђеног лимуна и додате 2 кафене кашике соли. Промијешате, преручите у већи суд и у то додате чашу воде. Напитак промијешајте и испијте у једном гутљају.

Укус је далеко од пријатног, али овај напитак дјелује моментално, као да је права магија!