latinica  ћирилица
31/12/2014 |  15:35 | Аутор: РТРС

Новогодишњи програм РТРС-а (ВИДЕО)

Без обзира на то гдје славили, у нову годину сви желимо ући насмијани и весели. Радио телевизија Републике Српске стару годину испраћа уз хумор и музику.

За смијех смо задужили тројац Чваркова, Бошкића и Торбицу из популарног хумристичког серијала Државни посао.

Овога пута теме и дилеме једног аутохтоног Лале, дођоша и представника млађе генерације, из канцеларије главног архиватора селе се у родну груду Торбице, коју он стално помиње у епизодама. Нова година у Крајини за тројицу радних колега сада добија нову димензију и стварају се нови заплети.

Да ли ће Нову годину дочекати опуштено или ће морати засукати рукаве, ко ће имати љубавну авантуру, а ко ће извући дебљи крај, сазнаћете ако у новогодишњој ноћи будете уз специјал епизоду серије Државни посао.

Уз хумор се веже и музика, а ове године за добре и познате пјесме побринула су се домаћа имена Биљана Матић Диздар, Светлана Видовић, Јосип Матић, Драган Ћулум, Зорица Јаћимовић уз пратњу оркестра Перице Јаћимовића.

И то није све, премијерно ћете имати прилику да на нашем програму уживате уз пјесме Милиграма са спектакуларног концерта, недавно одржаног у београдској Арени, а који је режирао Мишо Кочић, редитељ РТРС.

У музичком дијелу најлуђе ноћи подсјетићемо вас и на концерте различитих жанрова које смо снимали 2014. године, попут група Галија и Фрајле, Масима Савића, Цеце, Мирослава Илића.

Пола сата након поноћи уживаће филмофили уз филмски маратон.

Новогодишњи програм од 18:45 часова можете пратити на овом линку