X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Моја Јахорина
Забавно-колажна емисија
Моја Јахорина
10:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Моја Јахорина

Љето на Јахорини је почело!!!
Сезона је отворена, мада позив да посјетите овај планински комплекс, никада није ни престао. Ове године, међутим, због свих ограничења и околности које су нам наметнуте усљед пандемије корона вирусом, Јахорина би више него икада требало да буде обавезна дестинација на нашој мапи путовања. Зашто?! Зато што вам екипа Олимпијског центра Јахорина и екипа Радио Телевизије Републике Српске, препоручују да се ове године умјесто у мору  - окупате у шуми! Kако?! Једноставно - довољно је  само да прошетате планином, по могућности минимум два сата, а она ће вам, како су то научне студије доказале, богатао узвратити. Научници тврде да док шетамо шумом, ми уствари урањамо у њен имунолошки систем и на тај начин се купамо у имунитету шуме, а за нас то, између осталог, значи и 50 посто више леукоцита! Шума нам, дакле, дословно јача организам и што је још важније тај учинак траје и до два мјесеца!
Размислите - није ли то довољан разлог да овог љета Јахорина буде и ваше море?!!!
На овој планини од ове сезоне у понуди су и нови забавни садржаји, а како то све изгледа моћи ћете видјети у нашој емисији - Моја Јахорина. Водитељски двојац, Сања Kошарац и Наташа Петровић, са својим гостима провешће вас планином и омогућити вам да осјетите пулс Јахорине.
Моја Јахорина, у програму Радио Телевизије Републике Српске, сваке недјеље од 10 часова. Замијени море за планину - видимо се на Јахорини!!!

Редакција: Забавни програм