latinica  ћирилица
26/09/2018 |  11:35 | Аутор: СРНА

Заплијењено око 65 килограма марихуане, ухапшена три Албанца

Службеници Управе полиције Црне Горе одузели су око 65 килограма марихуане у Бару и том приликом ухапсили тројицу држављана Албаније.
Полиција Црне Горе (Фото: Управа полиције) -
Полиција Црне Горе (Фото: Управа полиције)

Лица чији су иницијали И.К. /24/ и А.Л. /23/ ухапшена су због сумње да су шверцовала дрогу, а Е.Б. /29/ због помагања, саопштено је из Управе полиције.

У саопштењу се наводи да је полиција јуче блокирала Бар и зауставила аутомобил "ауди" албанских таблица, приликом чега су лица која су се налазила у возилу побјегла. Након краће потјере лица су ухапшена и утврђено је да је ријеч о И.К. и А.Л.

"Прегледом возила, у његовом задњем дијелу, полицијски службеници пронашли су и одузели двије црне торбе у којима се налазила марихуана тежине 64,769 килограма", наведено се саопштењу.

Треће лице Е.Б, такође држављанин Албаније, управљало је возилом "мерцедес" које се кретало испред "аудија" у намјери да буде "чистач", односно да прати ситуацију и јави другим осумњиченима да ли је пут слободан.

"И.К, А.Л. и Е.Б. предати су службеницима Одсјека за борбу против дроге на даље поступање. Дрога ће бити прослијеђена у форензички центар ради вјештачења", саопштила је црногорска Управа полиције