latinica  ћирилица
25/09/2018 |  17:51 | Аутор: РТРС

Премијер лига БиХ: Семберски дерби, Крупа у Тузли

Утакмицама 11. кола наставља се Премијер лига БиХ, а у жижи јавности поред дербија на "Кошеву" свакако је и семберски окршај у којем се састају Звијезда 09 и Радник.
Премијер лига БиХ - Фото: илустрација
Премијер лига БиХФото: илустрација

Тим из Етно села Станишићи још увијек не зна за побједу. На свом конту има мршава четири бода и убједљиво држе премијерлигашки фењер. Судар са комшијама из Бијељине можда је и посљедња прилика да ухвате прикључак са екипама које ће се борити за голи живот. Као назнака бољих дана може да буде и пролаз у Купу БиХ, те смјене тренера и долазак искусног стручњака Дарка Несторовића.

С друге стране Радник игра константно, и чини се да добре игре не прати адекватан бодовни салдо, па изабраници тренера Младена Жижовића ово гостовање виде као прилику да убиљеже добар резултат и поново ухвате корак са екипама из врха.

Крупа серију тешких утакмица отвара гостовањем на "Тушњу", код Тузла Ситија. Обје екипе не могу се баш похвалити константном формом, и ово ће бити прилика да колико -толико поправе утисак. Отежавајућа околноист за Крупу биће и тренер тузлака. Слободан Старчевић, који у душу зна тим који је успјешно предводио четири и по сезоне.

Сриједа, 16 часова

Гошк - Челик (Лука Билбија, Приједор)

Звијезда 09 - Радник (Харис Каљанац, Сарајево)

Тузла сити - Крупа (Милош Гиговић, Градишка)

Сриједа, 17 часова

Зрињски - Младост (Адмир Мусић, Сарајево)

Сриједа, 17.30 часова

Сарајево - Широки Бријег (Драган Петровић, Бањалука)

Сриједа, 20.30 часова 

Жељезничар - Слобода (Слађан Дошло, Источно Сарајево)