latinica  ћирилица
17/09/2018 |  18:08 | Аутор: РТС

Генерација из Барија поново на "Маракани"!

Увертира за меч 1. кола Лиге шампиона и дуел са Наполијем у групи Ц имаће шампионски карактер. Прави спектакл очекује све навијаче већ од 20 часова на стадиону „Рајко Митић“ јер ће тада на терен изаћи чланови славне генерације која је освојила титулу првака Европе у Барију.
Црвена Звезда, некад и сад (фото: crvenazvezdafk.com) -
Црвена Звезда, некад и сад (фото: crvenazvezdafk.com)

Црвена звезда је прије 27 година златним словима исписала своје име у историји европског фудбала. Понос и радост коју су тадашњи фудбалери клуба донијели "црвено-бијелој" породици се не заборављају.

У дану када се Црвена звезда на велика врата враћа међу фудбалску елиту клуб ће приредити прави спектакл за све навијаче. Уочи почетка утакмице са Наполијем чланови чувене генерације из Барија, која је освојила европску титулу у незаборавном финалу 1991. године против Олимпика из Марсеја у Барију, биће посебни гости.

Звездини шампиони ће изаћи на Маракану и обићи почасни круг у 20 часова, пошто је добијено потребно одобрење од Уефе. Звезда позива публику да на вријеме заузме мјеста на трибинама, како би поздравила шампионе из Барија.
Легенде клуба су свакако заслужиле, да их 50.000 навијача дочека овацијама, а уједно ће навијачи на тај начин испратити и све детаље до премијере у Лиги шампиона на стадиону "Рајко Митић".