latinica  ћирилица
21/08/2018 |  18:37 ⇒ 18:38 | Аутор: РТРС

Перез због Модрића тужи Бањалучанина!

Послије вишенедјељних спекулација око одласка Луке Модрића са Бернабеуа и тешких ријечи које су размјењене између Реала и Интера, мадридски клуб ће подићи и тужбу против Италијана, али и менаџера хрватског играча Владице Лемића
Лука Модрић - Фото: Getty Images
Лука МодрићФото: Getty Images

По затварању прелазног рока, Перез је предузео правне акције против Интера, али и људи који раде са Модрићем!

Ту се највише мисли на Модрићевог агента Владицу Лемића.

Бивши српски фудбалер а сада један од водећих агената је један од људи који је највише радио на одласку његовог клијента у Интер. Међутим није успио па би могао да постане и "бивши" агент Хрвата.

Наиме, шпански клуб разматра да протв Лемића и његових сарадника подигне оптужницу због наговарања играча на прелазак у други клуб.

И сам Модрић ће имати веома чудан услов за добијање новог уговора, ако Хрват жели продужетак сарадње са мадридским клубом мораће да прекине сваки контакт са агентом Лемићем и његовим сарадницима!

Перез не прашта "издају" и нема сумње да ће се сам играч повиновати овим условима ради наставка успејшне каријере у краљевском клубу.

Владица Лемић је био члан генерације Борца из Бањалуке која је 1988. године савладала велику Црвену звезду и освојила Куп Маршала Тита. По завршетку играчке каријере посветио се менаџерском послу, а у орбиту га је гурнуо трансфер Матеје Кежмана из ПСВ-а у Челзи. Важи за једног од најутицајнијих људи који креирају политку долазака фудбалере из Јужне Америке прије свега у Енглеску, и као човјек од повјерења Романа Абрамовича, власника лондонских "плаваца".

Извор: sportske.net