latinica  ћирилица
20/08/2018 |  15:38 ⇒ 18:19 | Аутор: РТРС

Судар аутобуса и аута у Бањалуци, повријеђена три лица

Три особе, међу којима је и тинејџерка, теже су повријеђене у саобраћајној незгоди у бањалучком насељу Лауш. У незгоди су учествовали аутобус и аутомобил "голф 4" који је потпуно уништен.

Очевици кажу да су путници из голфа задобили тешке повреде и да су ватрогасци морали исјећи лим да би их извукли из возила. Према њиховим ријечима, Хитна помоћ је брзо стигла на мјеста саобраћајке и одвезла повријеђене. 

Најтеже повреде задобила је шеснаестогодишњакиња која је у Универзитетско клинички центар Српске превезена са повредама главе и грудног коша. 

Шеснаестогодишња пацијенткиња Л.В. задобила је повреду главе и грудног коша и хоспитализована је у Клиници за анестезију и интензивно лијечење. Све даље прогнозе у вези са њеним здравственим стањем су неизвјесне. Пацијент Ђ.К. задобио је прелом скочног зглоба и у току је његова дијагностичка обрада. Пацијенткиња Г. Л. је задобила прелом лијеве надлактице и десне подлактице, те остаје на даљем болничком праћењу и лијечењу, саопштено је из УКЦ Српске.

Још једна саобраћајна незгода догодила се у бањалучком насељу Карановац у којем су учествовала три возила. Повријеђених није било.