latinica  ћирилица
11/08/2018 |  15:24 ⇒ 12/08/2018 | 07:33 | Аутор: СРНА

Гацко: Поломљени бетонски и дрвени стубови симпатизеру СНСД-а

У приградском насељу Автовац код Гацка непознато лице поломоло је више бетонских и дрвених стубова ограде на приватном посједу, потврђено је Срни у Полицијској управи Требиње.

О случају је обавијештено Окружно јавно тужилаштво, а полиција из Гацка је извршила увиђај на лицу мјеста.

Деведесетогодишњи Рако Зеленовић из Автовца потврдио је Срни да су поломљени дрвени стубови његово власништво, које је прије неколико година купио заједно са рођаком Вуком Зеленовићем, те истиче да му је уништено 90-ак бетонских и 40-ак дрвених стубова.

Бетонски стубови су поломљени, док су дрвени извађени из земље и побацани по њиви.

"Ово је организовано - учињено све за једну ноћ и искључиво је политичке природе, јер сам ја симпатизер /лидера СНСД-а/ Милорада Додика већ 20 година и некоме очито не одговара такво моје политичко опредјељење и врло важан им је један глас", каже Зеленовић.

Он истиче да је већ имао притиске да гласа за кандидата за предсједника Републике Српске из СДС-а Вукоту Говедарицу.

"Говедарица ми је близак род и за њега бих живот дао, али никада не бих гласао. Док сам жив мој избор ће бити Милорад Додик, јер је он сачувао Републику Српску, што ће златним словима остати уписано. Такав мој став очигледно некоме смета, али не могу против себе и својих принципа", рекао је Зеленовић.

Он поручује да га овај вандалски чин неће поколебати и да чврсто стоји уз СНСД.

"Ја да не видим спас у Милораду Додику напустио бих политику коју он заступа, али нико ме ничим не може застрашити да мој избор док не умрем буде Додик и СНСД", рекао је Зеленовић.