latinica  ћирилица
07/08/2018 |  13:31 | Аутор: РТРС

Југовић: Добра сарадња општине и локалних предузећа

Сарадња између општине Пале и предузећа "Електродистрибуција" и "Комунално" је добра, а у наредном периоду биће предузете конкретне активности с циљем додатног побољшања услуга које пружају ове фирме, закључено је данас на састанку начелника општине Бошка Југовића са руководством ових компанија.
Бошко Југовић, начелник општине Пале - Фото: РТРС
Бошко Југовић, начелник општине ПалеФото: РТРС

На састанку је договорено да ће у наредном периоду бити дефинисани важни пројекти на подручју општине Пале, чију реализацију ће активно пратити ова два локална предузећа.

"Југовић и његови саговорници сагласили су се у оцјени да од приступа корисницима услуга овдашњих предузећа, међу којима се "Комунално" и "Електродистрибуција" издвајају као најважнија, директно зависи и њихово пословање", наводи се у саопштењу општинске управе.

Остварен је велики напредак и захваљујући добром односу према корисницима услуга, предузећа и јесу дошла у позицију да остварују више него добре резултате у раду.

Директори предузећа нагласили су да су одговоран приступ према обавезама и квалитетно пружање услуга омогућили да се трошкови ставе под контролу, што је створило могућност да се стварају нови директни капацитети за инвестирање.

"Електродистрибуција" Пале је велики систем који покрива подручје 13 општина у овом дијелу Републике Српске, управља новим производним капацитетима електричне енергије у Месићима и Богатићима, те пружа услугу за више од 60. 000 корисника.