latinica  ћирилица
15/07/2018 |  11:44 ⇒ 11:48 | Аутор: РТРС

Лепа Брена у Бањалуци одржала концерт за памћење

Пјесмом "Болиш и не пролазиш" са новог албума Лепа Брена је почела свој велики концерт након десет година у Бањалуци. Публика је са нестрпљењем чекала диву нашег региона, а међу њима је било свих генерација, јер у њеним пјесмама многи проналазе емоције и успомене било на љубави, драге тренутке или нека прошла времена.

За Бањалуку се и Брена спремала, јер није лако након толико времена све укусе задовољити и оставити прави концертни утисак на све присутне.

Дугогодишњу каријеру, албуме и пјесме тешко је сажети у два сата. Након нових пјесама, познате старе пјесме с Бреном је пјевала публика. "Чачак", "Југословенка", "Сањам", "Хајде да се волимо", "Јањош", мамили су осмијех, весеље, сјету, мијешање емоција.

А Бањалучане и друге који су само због ње дошли на концерт, Брена је оставила без даха својим баладама и учинила да ово за све буде право звјездано вече. 

Није ово била Брена за четири особе, ово је била Брена интернационале, која је учинила једно суботње вече незаборавним за многобројне посјетиоце викенд феста на Кастелу у Бањалуци.