latinica  ћирилица
13/07/2018 |  16:02 | Аутор: СРНА

Павић: Резултатима обезбиједити више од 12 посланика у НСРС

Предсједник ДНС-а Марко Павић рекао је данас да има велико повјерење у Општински одбор ове странке у Братунцу за који мисли да ће постићи добре резултате и допринијети да ДНС обезбиједи више од 12 посланика у нови сазив Народне скупштине Републике Српске.
Марко Павић - Фото: РТРС
Марко ПавићФото: РТРС

Павић је оцијенио да је Општински одбор ДНС-а Братунац један од најбољих у Српској и додао да је дошао да пружи подршку за предстојеће опште изборе.

"За ДНС је веома важно да има активне одборе од Требиња до Новог Града и да се повећава број чланова ове партије", рекао је новинарима у Братунцу Павић, који је са миниистром саобраћаја и веза Републике Српске Неђом Трнинићем разговарао са начелником општине Братунац Недељком Млађеновићем.

Павић је рекао да је евидентна позитивна енергија и жеља за успјехом, односно да се Братунац, ова регија и Република Српска преобразе и буду бољи и перспективнији за живот.

На састанку са начелником општине Братунац било је ријечи о стању у општини и актуелним и пројектима, чија је реализација планирана ускоро.