latinica  ћирилица
10/07/2018 |  16:33 ⇒ 16:34 | Аутор: РТРС

ФК Борац: Четири потписа за будућност!

Фудбалски клуб Борац пoтписао је стипендијске уговоре са четворицом младих фудбалера. Кадет Васо Вуковић, иначе 2002. годиште, нападач, изданак Борчеве омладинске школе добиће шансу у првом тиму и заједно са Стефаном Триваном (нападач, 1997), Бојаном Батаром (штопер, 1998) и Љубишом Рељићем (везни играч, 1999), а сва четворица ставили су параф на једногодишње уговоре.
ФК Борац - стипендијски уговори (фото:fkborac.net -
ФК Борац - стипендијски уговори (фото:fkborac.net

Вуковић игра лијевом ногом, добро се сналази пред противничким голом, процјена свих у клубу је да би он, у перспективи могао бити Борчев топ пројекат на позицији нападача.

Стефан Триван је такође шпиц играч. Син је некада познатог нападача Филипа Тривана, који је почетком деведесетих имао готово потписан уговор са Црвеном звездом (тада прваком Европе), али је због познатих дешавања на овим просторима одустао од истог. Уколико је бар мало „повукао“ на оца, Борац ће итекако имати користи од њега.

Бојан Батар је дефанзивац који има одређено искуство играња и у новосадској Војводини. Процјена људи у клубу и тренера Војводића је да овај момак заслужује шансу.

Љубиша Рељић, фудбалом је почео да се бави са свега пет година у Новом Саду. Био је члан млађих категорија новосадске Војводине и Текстилца из Дервенте. Иако је на почетку играо у дефанзивној линији, данас је ближи голу противника захваљујући својим офанзивним карактеристикама.

Ако овоме додамо да је прије неколико дана Уговор на три године потписао и Милан Шиканић, 18-огодишњи фудбалер који је пет и по година провео на "Маракани" у млађим категоријама Црвене Звезде, онда у Борцу с правом могу се надати да је љепша будућност пред овим клубом.