latinica  ћирилица
09/07/2018 |  09:02 ⇒ 10:43 | Аутор: РТРС

Завршен ОК фест, на Тјентишту више од 30.000 посјетилаца

Пети Нектар ОК фест завршен је синоћ на Тјентишту.

Током три дана фестивала око 30.000 посјетилаца имало је прилику да ужива у наступима врхунских имена свјетске и домаће музичке сцене, пројекцији филмова под отвореним небом, промоцији књига, рафтингу, планинарењу и многим другим чарима које нуде ОК фест и Национални парк Сутјеска.

Посљедњег дана фестивала у кампу су наступили Ортодокс Келтс и Ритам нереда, а на главној бини Елементал, Сарс и Рудиментал.

Забава је окончана на Афтер парти стејџу уз Васила Хаџиманова.

Током три дана, на исто толико фестивалских бина, смјењивала су се врхунска имена регионалне и свјетске музичке сцене. Преко 19 сати музичког програма свакога дана, у комбинацији са адреналинским садржајима рафтинга и планинарске шетње, уз посјете неким од најљепших видиковаца и предјела у овом националном парку, мало којег посјетиоца је оставило равнодушним, навели су организатори.

Тјентиште је током три фестивалска дана било средиште окупљања не само заљубљеника у добру музику, провод и дружење, већ и мјесто окупљања љубитеља природе.

Пети Нектар ОК фест је богатим садржајима, програмом и музиком и ове године учинио Национални парк Сутјеска епицентром најбољег провода у региону.