latinica  ћирилица
25/06/2018 |  12:21 | Аутор: РТРС

СНСД Бијељина: Изградња канализације премашила рокове и средства

Изградња канализације у Бијељини само је један је од пројеката у низу који актуелна власт, предвођена СДС-ом, користи у предизборне сврхе, изјавио је одборник СНСД-а у Скупштини града Васо Арсеновић.
СНСД Бијељина - Фото: РТРС
СНСД БијељинаФото: РТРС

Арсеновић је нагласио да је реализација овог пројекта премашила све рокове и планирана финансијска средства.

- У изградњу канализационе мреже у Бијељини у протеклих 13 година уложено је око 65 милиона КМ, а прикључено је свега 9.000 корисника. Уколико се радови наставе овом динамиком, канализација неће бити завршена за 30 година а биће неопходно уложити још 200 милиона КМ –рекао је Арсеновић.

Грађани Бијељине суочени су и са другим инфраструктурним проблемима, истакао је и замјеник предсједника младих СНСД-а Александар Ђурђевић.

Он је рекао да су становници Семберије таоци предизборне кампање СДС-а, односно, како је рекао, немарне, нестручне и бахате Градске управе.

- Тражимо од градских власти да образложе да ли ће и када испунити обећања и завршити дуго најављиване пројекте којима ће побољшати услове живота на овом подручју, али вјерујемо да ће њихова обећања остати само још једно "мртво слово на папиру" - рекао је Ђурђевић.

С.Радовановић/РТРС