latinica  ћирилица
21/06/2018 |  22:54 ⇒ 22/06/2018 | 16:24 | Аутор: РТРС

Извучени гафови Вукоте Говедарице

Покушај Савеза за промјене да преко медија који су им блиски, исмију актуелну премијерку Републике Српске и кандидата за предсједника Српске Жељку Цвијановић, обио се о главу СДС-овом кандидату за ову функцију, Вукоти Говедарици.
Вукота Говедарица - Фото: РТРС
Вукота ГоведарицаФото: РТРС

Члан Главног одбора СНСД-а, Срђан Мазалица, изреволтиран како СДС ни од чега прави причу, извадио је свеску из архива у коју је годинама брижљиво биљежио, како је рекао, Вукотине гафове. Мазалица је гафове предсједника СДС-а и њиховог кандидата за предсједника Српске објавио на свом твитер профилу.

Тако смо сазнали да Говедарица ескроу рачун зове ескорт рачун, да се може обављати вербална преписка, да Додику откуцава пјешчани сат. Мазалица је открио и аланфордовско лице Вукоте Говедарице у изјави да "кад побиједи да гарантује да изгубити неће".

И ту није крај! Говедарица је поздрављао дипломатске корове, а ријеч булумента лако је замијенио волументом. Умјесто нонсенса говорио је нонсум, што је изазвало и највише коментара на твитеру.

Кад смијех утихне неизоставно се намеће питање да ли су посриједи гафови СДС-овог предсједничког кандидата или озбиљни пропусти у општем образовању професора физичке културе, што је Вукота Говедарца формално по образовању.

У гафове је, незасулужено, Мазалица смјестио и Говедаричину изјаву да би функцију члана Предсједништва БиХ из Републике Српске требало да врше много искуснији од њега јер је то веома одговорна функција. Ова изјава је прије одраз недовољног политичког образовања Вукоте Говедарице, који ни након објаве кандидатуре за предсједника Републике Српске није схватио да управо он, по Уставу, трчи трку за одговорније мјесто у БиХ него што је позиција члана Предсједништва.

Извор: Топ портал