latinica  ћирилица
18/06/2018 |  19:00 | Аутор: Агенције

Бразилци поручују: Нејмаре, права си катастрофа!

Егоизам, много солирања, грешака, као да је заборавио да игра за тим, а не за себе - коментарисао је некадашњи репрезентативац Зе Елијас.
Нејмар - Фото: nezavisne novine
НејмарФото: nezavisne novine

Бразил се није прославио на старту Мундијала, јер је реми са Швајцарском показао низ мана Титеовог тима. Медији нису мазили прву звијезду Нејмара и његову партију су прокоментарисали као праву катастрофу.

- Егоизам, много солирања, грешака, као да је заборавио да игра за тим а не за себе - коментарисао је некадашњи репрезентативац Зе Елијас.

Познати новинар Арналдо Рибеиро за ЕСПН критиковао је звијезду.

- Био је права катастрофа. Одиграо је неприхватљиво лоше и требало је да буде замијењен. Бразил има довољан колективни квалитет да може на тај начин да добије утакмицу, али он је био одлучан да сам добије ову партију. Не знам зашто га није замијенио Даглас Коста - рекао је новинар.

Освалдо Пасквал, са бразилског Фокс спорта, његову партију назвао је "вулгарном", а Глобо еспорте истакао је Нејмарову "злоупотребу", додавши да је играо главом тек у посљедњих десет минута. Наслов Темпа све је објаснио - "Нејмар је главни разлог што Бразил није побиједио".

Селектор Тите и остали играчи углавном су истицали да је гол Швајцараца постигнут послије фаула, и притом нису показали нимало самокритичности...