latinica  ћирилица
13/06/2018 |  22:06 ⇒ 22:11 | Аутор: РТРС

Одржана проширена сједница Градског одбора СП Бањалука (ФОТО)

Пета проширена сједница Градског одбора Социјалистичке партије Бања Лука одржана је у амфитеатру Универзитета за пословне студије, уз присуство активиста партије, предсједника и секретара бањалучких мјесних одбора. Руководство Градског одбора на челу са предсједником Гораном Селаком представило је резултате рада у првих шест мјесеци.
ГО СП Бањалука - Фото: РТРС
ГО СП БањалукаФото: РТРС

- Поред анализе резултата Градског одбора у првих шест мјесеци откако је дужност преузело ново руководство, представљени су и планови за будуће активности. С обзиром да у партији имамо стручна и професионална лица у различитим областима, формирали смо стручне савјете за више области. Посебно ми је драго што смо додијелили повеље нашим члановима поводом 25 година партије и на тај начин захвалили људима који су уз партију од почетка, као и онима који су били уз партију у најтежим тренуцима – истакао је предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бања Лука Горан Селак.

ГО СП Бањалука (Фото: РТРС)

Бањалучки Социјалисти формирали су савјете за предшколско, основно и средње, те високо образовање. Формирани су и савјети за привреду, здравство, културу, спорт и Савјет који ће се бавити питањима пензионера.

ГО СП Бањалука (Фото: РТРС)

- Велики дио наших активности директно је везан за сугестије и предлоге које смо добили од наших чланова и активиста на терену. У прошлих мјесец и по дана обишли смо наше мјесне одборе и кроз разговор са чланством дошли до вриједних закључака и иницијатива. У партији имамо другове који су експерти у својим областима и одлучили смо да омогућимо да струка има одлучујућу ријеч у питањима из различитих области које су изузетно важне за функционисање друштва. Настављамо са радом, сложно и вриједно. Резултате таквог приступа већ видимо. Много тога смо већ постигли, али то је тек почетак. Тек нас очекује велики посао и велики резултати. Имамо и доста квалитетних приједлога за креирање листа за предстојеће изборе, тако да ћемо о том одлучивати на наредној сједници – нагласио је Селак.