latinica  ћирилица
07/06/2018 |  22:51 ⇒ 08/06/2018 | 11:21 | Аутор: РТРС

Ковачевић: СНСД сарађује са Трамповим сарадницима

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић разговарала је са америчким стручњацима за политичке кампање Џејсоном Озборном и Мајклом Рубином, представљајући СНСД као највећу политичку партију у Републици Српској, што СДС са људима као што је Вукота Говедарица никада неће бити, оцијенио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

"То су људи који су овдје дошли да помогну и да професионално ураде свој посао, да помогну и СНСД-у и Српској. Ти људи никада нису били на Косову како то неки медији злонамјерно покушавају да представе", рекао је Ковачевић.

Он је за навео да "СНСД озбиљно препознаје снагу људи који раде у најближем окружењу предсједника САД Доналда Трампа, а не предсједника СДС-а Вукоте Говедарице, будући да таква снага не постоји, што је јасно свима у Републици Српској".

Ковачевић је рекао да су се представници СНСД-а са америчким стручњацима јавно срели и објелоданили то јавности, за разлику од неких који се са појединим представницима старе администрације САД сусрећу, како је истакао, "по неким бензинским пумпама и кафанама".

СДС оцијенила је данас да је кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић данашњим састанком са америчким стручњацима за политичке кампање Џејсоном Озборном и Мајклом Рубином, како истичу, "открила ко заиста стоји иза њене кампање".