latinica  ћирилица
21/05/2018 |  10:57 ⇒ 11:31 | Аутор: РТРС

"Бркови" 26. маја на Кастелу у оквиру Мото Феста

Турбо, панк, рок, велнес сензација "Бркови" стижу на Мото Фест, Бањалука 2018. Овај бенд који ужива велику популарност у граду на Врбасу, наступиће на тврђави Кастел 26. маја у оквиру музичког програма.
Мото фест Бањалука -
Мото фест Бањалука

На прес-конференцији која је одржана у Бањалуци у поводу најаве овогодишњег Мото Феста, фронтмен бенда Бркови за наступ у Бањалуци, осим добре забаве, најавио је тада и нови сингл који ће извести пред бањалучком публиком.

Ријеч је о пјесми "Одлазим" коју су објавили недавно. Иако нетипично за Бркове, пјесма је мекшег звука, а уз исту, одмах је снимљен и спот у којем се иначе не појављују чланови бенда.

Недавни боравак у Бањалуци "Бркови" су искористили да позову публику да им се придружи 26. маја на Мото Фесту.

Исте вечери на Кастелу уз Бркове, у музичком дијелу програма наступиће: Забрањено пушење, Деца Лоших Музичара – ДЛМ и Daddy Cool tribute Zucchero. Вече прије, у петак 25.05. публика ће такође уживати уз феноменалне бендове: Хладно пиво; Лет 3; Канда, Коџа и Небојша и Daddy Cool tribute Zucchero.

Улазнице за музички програм по цијени од 7 КМ - једнодневна и 10 КМ - дводневна, могу се купити на Тргу Крајине и преко продајног сервиса купикарту.ба. Улаз за све бајкере је бесплатан.

Све информације о предстојећем Мото Фесту доступне су на званичној страници www.мотофестбл.com.