latinica  ћирилица
20/05/2018 |  08:29 ⇒ 08:35 | Аутор: Б92

Звезда прославила титулу и савладала Вождовац

Фудбалери Црвене звезде савладали су Вождовац са 5:1 (2:0) у посљедњем мечу сезоне у Суперлиги Србије. Прије утакмице црвено-белима је додијељен шампионски пехар. Услиједило је велико славље играча и навијача.
Звезда прославила титулу -
Звезда прославила титулу

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш примио је пехар шампиона Србије од функционера Фудбалског савеза Србије и клупске легенде Драгише Бинића пред посљедњу утакмицу овосезонске Суперлиге против Вождовца.

Фудбалери и стручни штаб на челу са Владаном Милојевићем добили су медаље из руку још једне клупске легенде - Душана Савића, као и Александар Пешић награду за најбољег стријелца, уз овације око 30.000 гледалаца.

Једино је млади Лука Аџић извиждан од дијела навијача, након што је одбио да продужи уговор и близу је трансфера у Андерлехт.

Иако утакмица није имала резултатски значај црвено-бели су максимално концентрисано ушли у овај меч. Испирисани великом подршком са трибина пружили су сјајну партију и савладали индиспонирани Вождовац.

Стрелци за Црвену звезду били су Бен у 18, Радоњић у 20, Јовељић у 52, Доналд у 74. и Рачић у 87. минуту, а за Вождовац гол је постигао Луковић у 72. минуту.

Убједљиво, као и током цијеле сезоне, екипа Владана Милојевића је завршила шампионат новим тријумфом, што вјероватно најбоље говори предност од 17 бодова у односу на највећег ривала Партизан.