latinica  ћирилица
15/05/2018 |  15:06 | Аутор: СРНА

Млађеновић потврдио: Напуштам СДС

Начелник општине Братунац Недељко Млађеновић потврдио је Срни да напуста чланство у СДС-у, а тиме и у Општинском одбору и Изборном штабу странке у Братунцу и додао да је о томе обавијестио предсједника и руководство СДС-а.
Недељко Млађеновић - Фото: СРНА
Недељко МлађеновићФото: СРНА

Млађеновић је рекао да је 25 година био одан члан СДС-а и пружао максимум за његову афирмацију и политичке интересе, али да се то није цијенило.

Он је истакао да су га појединци понизили и поред пет побједа на локалним изборима за начелника ове општине, те да су га у странци покушали омаловажити и третирати као члана који је тек приступио странци, што га је, како каже, повриједило.

"Омаловажавајући однос и игнорисање потреба ове општине од руководства СДС-а нисам више могао трпјети и послао сам писмо којим сам их обавијестио о својој одлуци да напуштам чланство у странци", рекао је Млађеновић.

Он је истакао да и даље остаје на мјесту начелника општине и да му је циљ да заврши започете пројекте.

"У претходних неколико година у Братунцу су реализовани капитални пројекти вриједни око 100 милиона марака средствима разних донатора, општине и уз велику помоћ Владе Републике Српске. Изгледно је још неколико важних пројеката вриједних око 40 милиона марака и желим дати допринос њиховој реализацији", поручио је Млађеновић.

Он је навео да ће одлуку о даљем политичком ангажовању тек донијети и ускоро је саопштити јавности.