latinica  ћирилица
15/05/2018 |  08:10 ⇒ 08:44 | Аутор: РТРС

Меморијални концерт и промоција спота "Велики бит" групе Тату

Вечерас ће у Мостару бити одржан меморијални концерт посвећен Далибору Поповићу Микши, те промоција четвртог сингл/спота "Велики бит" групе Тату.
Албум "У небоглед" групе Тату - Фото: РТРС
Албум "У небоглед" групе ТатуФото: РТРС

На концерту, који почиње у 20 часова, наступиће пријатељи овог бенда и колеге музичари: Морт, Флоридус, Јуфкаментал, Тупас мене, Смут грув и специјални гости.

Приједорска група Тату најавила је за данас промоцију спота "Велики бит" са њиховог четвртог албума који су издали за продукцијску кућу Радио-телевизије Републике Српске.

- Албум "У небоглед" изродио је изузетне пјесме. Сада је дошао ред да публика чује сингл "Велики бит" који се издваја као фаворит - рекао је Михајло Вукић, члан бенда.

- Спот смо радили уз помоћ пријатеља из продукције Френдс, а прати пјесму на којој је као и на претходна два сингла Пара и Радио вокале отпјевао покојни члан бенда Далибор Петровић Микша - рекао је Вукић.

Дејан Дејановић, уредник Музичке продукције РТРС-а, истако је да се овом промоцијом заокружује рад на албуму "У небоглед", али да ће наша музичка продукција и даље наставити да сарађује са групом Тату јер је сигуран да ће они и у будућности имати много одличних пројеката.

Дејановић је подсјетио да се албум "У небоглед" може купити на киосцима широм Републике Српске по цијени од 4,95 КМ.

Сингл "Велики бит" премијерно ће бити приказан данас у 16.40 часова на програму Радио-телевизије Републике Српске.