latinica  ћирилица
26/04/2018 |  17:55 ⇒ 21:11 | Аутор: РТРС

Додик: Задовољан радом ГО СНСД Добој; Име кандидата за предсједника до 16. јуна

Предсједник СНСД-а Милорад Додик присуствовао је у Добоју уручењу чланских карата за 120 чланова ове странке и нагласио да је задовољан радом Градског одбора СНСД-а.
Добој: Уручивање чланских карата - Фото: СРНА
Добој: Уручивање чланских каратаФото: СРНА

Додик је поручио да је изузетно значајно да се сви окупе око заједничке идеје, а то је побједа на општим изборима.

"Градски одбор има планове и процедуре. Веома је важан активизам који се показује", рекао је Додик новинарима прије почетка састанка добојског Градског одбора СНСД-а.

Уручивање чланских карата СНСД-а

Предсједник Градског одбора СНСД-а Урош Гостић рекао је да је задовољан растом броја симпатизера и чланова.

Гостић је подсјетио да је у претходном периоду око 600 грађана приступило у ову странку.

Милорад Додик, који је и предсједник Републике Српске, посјетио је и градилиште новог објекта Полицијске станице Добој један и Полицијске станице за безбједност саобраћаја у овом граду за шта ће бити утрошен 1,5 милион КМ.

Одговарајући на питање новинара о информацији коју су објавили поједини портали да потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић неће бити кандидат за предсједника Српске, те да су најозбиљнији кандидати за ту функцију Небојша Радмановић, Лука Петровић и Средоје Новић, Додик је рекао да не би желио да коментарише портале.

"Ми водимо наше аутентичне политике, не јуримо за неким тривијалним позивима, хистеричним позивима неке Пандуревићке или некога ко говори, а портали наводно нешто преузму. На то, наравно, нећемо насјести. До 16. јуна објавићемо име кандидата", поручио је лидер СНСД-а.

Претходно је разговарао и са градоначелником Добоја Обреном Петровићем о инфраструктурним улагањима у ову локалну заједницу.