latinica  ћирилица
23/04/2018 |  12:18 ⇒ 14:41 | Аутор: РТРС

Два брата у 24 часа постали очеви

Имати брата значи имати пријатеља, ослонац и подршку. Постати родитељ, нешто је посебно, што употпуњује живот и даје му нови смисао.

У само 24 сата, рођена браћа Стефан и Младен Икић из Зворника постали су очеви и стричеви, рођењем дјевојчице Дуње и дјечака Вука. А нико срећнији од дједа Марка.

"Немам ријечи којима могу да опишем ову срећу, пресрећан сам и ако Бог да, догодине у ширем саставу да се окупимо и да наставе тамо гдје су стали. Још нисам свјестан тога, али кажу да се унучад више воле од дјеце, па се ја надам да ће тако и бити", каже Младенов и Стефанов отац Марко.

У породицу Икић прво је дошла Дуња, 10. априла, која је Татјану и Стефана учинила још срећнијим паром. Поносни тата каже да му је највећи сан остварен.

Само дан касније, славље Икића је удвостручено. У лозничком породилишту рођен је дјечак Вук. Стефан је постао стриц, а брат Младен и његова супруга Маријана поносни родитељи, чији је живот добио једну нову димензију која ће бити саткана од љубави, пажње и жеље да сина изведу на прави пут.

Младен и Маријана доживјели су најљепши животни осјећај остваривши се у улози родитеља. Да ли ће Вук кренути татиним фудбалерским стопама или маминим, то је мање важно.

Двострука срећа морала се тако и прославити. Дом Икића одише радошћу, утисци се још сабирају, а деда Марко истиче да је рођење двоје унучади у два дана дар од Бога.

Стефан и Марко један су другоме више од двије деценије највећа подршка, као што ће, сасвим сигурно, једно другом, на животном путу, бити Дуња и Вук.