latinica  ћирилица
24/03/2018 |  18:43 ⇒ 18:43 | Аутор: РТРС

Ђокић: Озбиљне економске активности у Херцеговини

Све што су социјалисти радили претходних година у регији Херцеговине, било је у оквиру испуњења предизборног програма из 2014. године, а то је борба за привредни развој овог дијела Републике Српске, запошљавање и стварање бољег привредног амбијента за нове инвестиције, нагласио је предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић на сједници Регионалног одбора ове странке у Требињу.
Петар Ђокић у Требињу - Социјалисти - Фото: РТРС
Петар Ђокић у Требињу - СоцијалистиФото: РТРС

Ђокић је истакао да посебан сегмент представља развој социјалне сигурности.

Наглсио је да се у Херцеговини одвијају изузетно озбиљне економске активности, као што је изградња ХЕ Дабар и припреме за изградњу ХЕ Бук бијела.

- У протеклих двадесет пет година, колико Социјалистичка партија постоји и ради у Републици Српској, остало је много онога што смо урадили сами или у сарадњи са политичким партнерима, и због свега тога очекујем да ћемо на предстојећим изборима, у овој регији имати квалитетнију подршку грађана и да ћемо имати два мандата у Народној скупштини Републике Српске. За такав циљ имамо капацитет - увјерен је Ђокић.

Да би до тога стигли, треба појачати оно што Социјалистичка партија годинама ради, само у бољем капацитету, на свим нивоима власти и привредног живота, рекао је Максим Скоко, потпредсједник Социјалистичке партије.

Петар Ђокић присуствоваће обиљежавању 50 година рада Хидроелектране Требиње 1, из система Хидроелектрана на Требишњици.

Б. Стајчић/РТРС