latinica  ћирилица
22/03/2018 |  13:27 ⇒ 13:30 | Аутор: Б92

Милојевић се договорио с Олимпијакосом?

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић наводно се договорио са грчким Олимпијакосом да преузме великана из Пиреја на љето, преноси грчки Новаспорт.
Владан Милојевић - Фото: РТС
Владан МилојевићФото: РТС

Милојевић је наводно због понуде са "Караискакиса" одбио понуду Црвене звезде да продужи уговор.

Новаспорт тврди да је Милојевић договорио сарадњу са спортским директором Олимпијакоса Дарком Ковачевићем, па ће на љето замијенити Оскара Гарсију који ће ове сезоне вјероватно изгубити титулу.

Олимпијакос је тренутно трећи у Супелиги са 50 бодова, заостаје два за ПАОК који има меч мање, те четири за АЕК, али је првенство суспендовано због инцидената на два дербија у Солуну.

Милојевић је изузетно цијењен у Грчкој послије сјајних резултата са Паниониосом претпрошле сезоне, па је био други у избору најбољег тренера 2017. године.

Љетос је преузео Звезду и увео је у групну фазу Лиге Европе послије десет година, а онда и остварио највећи успјех клуба у посљедњих 25 година пласманом у нокаут фазу такмичења.

Звезда је тренутно убједљиво прва у Суперлиги Србије, има 12 бодова више од Партизана два кола прије краја првог дела сезоне. Црвено-бијели су у међувремену елиминисани из Купа.