latinica  ћирилица
21/03/2018 |  14:17 | Аутор: РТРС

Миливојевић: Бане је био сјајан капитен, али не смета ми промјена

Везиста репрезентације Лука Миливојевић рекао је да је Бранислав Ивановић сјајно обављао посао капитена, али да нема ништа против промјене носиоца траке.
Миливојевић: Бане је био сјајан капитен (ФотоB92/AK) -
Миливојевић: Бане је био сјајан капитен (ФотоB92/AK)

Послије шест година, један од најбољих и најтрофејнијих дефанзиваца у историји Србије разријешен је капитенске дужности од стране селектора Младена Крстајића, који је ту част указао Александру Коларову, док ће замјеник бити Немања Матић.

"У фудбалу влада теократија јер да се сви питамо – гдје би нам крај био. Селектор је тај који доноси одлуке, а на нама је да слушамо. Мени је Бане шест година био капитен и мислим да је сјајно урадио свој посао, али немам ништа против промјене", рекао је капитен Кристал Паласа.

Орлови се посљедњих неколико дана припремају за пријатељске мечеве у Националном тренинг центру Старој Пазови. Србија ће најприје у петак играти са Мароком у Торину, а потом четири дана касније и са Нигеријом у Лондону.

"Размишљамо већ о Русији. Имамо двије јаке провјере гдје ћемо моћи да тестирамо тактичке замисли које имамо и спремимо се за Мундијал. Мароко и Нигерију су двије селекције које играју на Свјетском првенству и спремају се квалитетно као и ми. Нема толико везе да ли играмо са сличним селекцијама са онима које су у групи, важно је да су то два квалитетна тима против којих можемо добро да се спремимо и уиграмо. Резултат није у првом плану, најважнија је припрема, уигравање и подизање форме".

"Орлови" и "Супер Орлови" састаће се на стадиону Барнета, популарном "Хајву" капацитета 6.500 мјеста.

"Има доста наших људи у Лондону, није велики стадион, а много би нам значила подршка. Мислим да ће доћи. Волимо да играмо у Србији, али лијепо је и у Лондону" закључио је Миливојевић.

Извор: Б92