latinica  ћирилица
21/03/2018 |  12:24 ⇒ 14:16 | Аутор: Глас Српске

Полиција Црне Горе: Осумњичени за убиство крије се у Бањалуци!

Безбједносне службе Црне Горе добиле су информације да се Которанин Никола Мршић, осумњичени за ликвидацију суграђанина Горана Ленца, налази у Бањалуци.
Никола Мршић - Фото: Глас Српске
Никола МршићФото: Глас Српске

Према сазнањима црногорског "Дана", због тога је јуче извршен претрес на неколико локација у Бањалуци на којима је, према добијеним подацима, Мршић уочен. Которанин је и овог пута успио да побјегне, а полиција је изузела више доказа, који су послати на вјештачење како би се установило да ли на њима има трагова осумњиченог за ликвидацију Ленца.

Црногорски истражиоци су информације о Мршићевом кретању добили примјеном мјера тајног надзора. Добијене податке размијенили су са колегама из Босне и Херцеговине, који помажу надлежним органима наше земље у истрагама о неколико убистава која су се догодила у рату кланова.

Неколико мјесеци раније, у потрази за неколико чланова организованих криминалних група из Црне Горе извршени су претреси неколико објеката у београдским насељима Сурчин и Звездара.

Тад је полицији пријављено да се на тим локацијама скривају припадници више криминалних група из Црне Горе међу којима је и Которанин Никола Мршић, који је, према евиденцијама безбједносних служби, члан "шкаљаског клана".